Dönüşüm Yönetimi Merkezi – Yönetim Danışmanlığı – Yeniden Yapılanma, Maliyet Azaltma, Karlı Büyüme Yönetim Danışmanlığı

Yönetim Danışmanı Nedir ? Yönetim Danışmanı Ne İş Yapar ?

 

“Yönetim Danışmanlığı” işini icra eden kişiye “Yönetim Danışmanı” denilir.

“Yönetim Danışmanı”; bir kuruluşun bir şirketin veya kuruluşun daha efektif yönetilebilmesi için dışarıdan tavsiyelerde bulunan kişi veya firmadır.

Geçici Yöneticilerin aksine yönetim danışmanları hizmet verdikleri organizasyonun parçası haline gelmezler, belirli bir konuda belirli bir süre çalışır, hedeflere ulaşınca iş yerinden ayrılırlar.

Yönetim danışmanı, iş performansını, iş verimini  en üst düzeye çıkarmak, iş süreçlerini iyileştirmek, gelirleri ve karlılığı arttırmak, maliyetleri ve giderleri azaltmak ihtiyacı olduğunda devreye girer, yaptıkları rutin dışı işler ile firma içindeki operasyonel yöneticilerden ayrılır.

Bir yönetim danışmanı; işletme yönetimi, pazarlama, iş stratejisi, tedarik zinciri, personel verimliliği, müşteri memnuniyeti, imalat verimliliği gibi çeşitli alanlarda görev üstlenebilir ve bir kuruluşun en üst düzey yönetim seviyesi ile operasyonel yöneticilerden kopuk olarak çalışır.

Yönetim Danışmanı Nedir? Yönetim Danışmanı Ne İş Yapar?

 

Yönetim Danışmanlığı konusunda daha fazla bilgi almak için bakınız;

The post Yönetim Danışmanı Nedir ? Yönetim Danışmanı Ne İş Yapar ? appeared first on Dönüşüm Yönetimi Merkezi – Yönetim Danışmanlığı.