Naim Mu-So 2nd Generation
Çok temiz ve az kullanıldı, kutu ve aksesuarları ile verilecektir. Takas teklif etmeyiniz…

Mu-so 2. Nesil, İngiliz Naim Audio tarafından optimum performans, işlevsellik ve kullanılabilirlik için yeniden tasarlanan, ödüllü Mu-so kablosuz sisteminin yeni ve geliştirilmiş versiyonudur.

Naim’in Salisbury’deki mühendisleri tarafından geliştirlmiş olan bu müzik sistemi, olağanüstü ses sağlamak için Naim Audio’nun 45 yıllık Hi-Fi deneyimini son teknoloji ve birinci sınıf tasarım kalitesiyle birleştirmiştir.

Üstün ses kalitesi
Ye ni Mu-So toplamda 450 watt güç, gelişmiş hoparlör sürücüleri, daha yüksek ve daha doğru tonalite için ve bas performansını daha da artıran yeniden tasarlanmış bir kabin tasarımı ile bir araya geliyor.

Sınıfında lider özellikler
Mu-so 2. Nesil’i, Ethernet veya Wi-Fi ile ev ağınıza bağlayın. UPnPTM ile yüksek çözünürlükte müzik akışı yapın veya Airplay 2 (Apple Music dahil), Spotify Connect, TIDAL ve internet radyosu üzerinden milyonlarca şarkıya göz atın. Akıllı cihazları Bluetooth ile bağlayın veya USB girişini kullanarak USB sürücülerden müzik çalın. TV’nizin ses kalitesini de arttırabilirsiniz. Sadece TV’nizi HDMI ARC portu üzerinden bağlayın. Mu-so 2. Nesil TV ile otomatik olarak açılacak ve en sevdiğiniz filmlerin ve şovların sesini zekice, net ve net bir sesle zenginleştirecektir.

, https://www.audiophile.org
,
https://www.audiophile.org/feed,
15/10/2024