Onkyo TX-RZ70 11.2 Kanal THX AV Receiver

Onkyo TX-RZ70 11.2 Kanal THX AV Receiver



Markanın amiral gemisi Onkyo TX-RZ70 ev sineması alıcısı, DTS:X ve Dolby Atmos ile uyumlu 11.2 kanallı veya 7.2.4 kanallı bir modeldir. Bu Onkyo TX-RZ70 alıcı, 60 fps’de UHD 8K ve 120 fps’de UHD 4K ile uyumlu HDMI 2.1 giriş ve çıkışlarıyla donatılmıştır. Video oyunları deneyimini optimize etmek için HDR 10+ ve Dolby Vision formatlarının yanı sıra VRR, QFT ve ALLM teknolojilerini destekler. Ultra eksiksiz bu Onkyo TX-RZ70 ev sineması alıcısı, THX ve Imax Enganced sertifikalıdır. DTS Play:Fi ve Sonos multiroom ile uyumludur, birçok çevrimiçi müzik hizmetine erişebilir ve AirPlay 2, Chromecast veya Bluetooth aracılığıyla ses akışını destekler. 

Onkyo TX-RZ70: 11 x 140 Watt

Onkyo TX-RZ70 ev sineması amplifikatörü, AB sınıfında 8 ohm’da 11 x 140 watt’a kadar geliştirme kapasitesine sahiptir. Bu sayede film müziklerine dinamik, müzikalite ve güçle yanıt verebilmektedir. Bu Onkyo TX-RZ70 amplifikatörü, Dolby Atmos ve DTS:X dahil olmak üzere DTS ve Dolby formatlarının farklı çeşitleriyle optimum uyumluluk sağlayan en yeni nesil ses işlemcisinden yararlanır. Dikey kanallara sahip parçalar için bu formatları 11.2 veya 7.2.4 kanallara çıkarabilir. İster DVD, 4K UHD Blu-ray veya Netflix izliyor olun, tüm ses akışlarının kodu bu Onkyo TX-RZ70 amplifikatör tarafından çözülür. 

Onkyo TX-RZ70

Onkyo TX-RZ70: THX Sertifikalı

Her zaman sürükleyici bir dinleme sağlamak için Onkyo TX-RZ70 amplifikatörü, stereo programlardan bile, neredeyse tüm hoparlörlerde uzamsallaştırılmış ses üretebilen Dolby Atmos Height ve DTS Virtual:X surround sanallaştırma teknolojilerine sahiptir. Gerçek bir ses balonunun içine dalmanın güvencesi. Son olarak THX sertifikası, gerçek bir sinema salonundaki kadar sürükleyici ve güçlü bir deneyimin keyfini çıkarmanızı sağlar. 

Onkyo TX-RZ70: UHD 8K HDR

Kendinizi programlarınıza kaptırmanız için Onkyo TX-RZ70 ev sineması alıcısı, UHD 8K’ya kadar video akışlarını destekler. Yedi HDMI 2.1 girişi ve iki HDMI 2.1 çıkışında UHD 8K’ya kadar videolarla uyumludur. Bu 8K ekran, 60 fps frekansıyla mümkün olurken, 120 fps’ye kadar 4K UHD yayınlar destekleniyor. Akıcı ve rahat bir ekranın keyfini çıkarmak için yeterli. Ayrıca Onkyo TX-RZ70 alıcısı, dinamik aralığı optimize etmek ve görüntülerin karanlık ve aydınlık alanlarında maksimum ayrıntıdan yararlanmak için Dolby Vision, HDR10+ ve HLG gibi en yaygın HDR formatlarıyla uyumludur. Son olarak üçüncü çıkış, bir kontrol alıcısını veya üçüncü bir ekranı ilişkilendirmek için UHD 4K uyumludur.

Onkyo TX-RZ70: Geliştirilmiş IMAX

Onkyo TX-RZ70 amplifikatörü IMAX Enhanced sertifikalıdır. Bu nedenle, HDMI girişleri aracılığıyla alınan IMAX Enhanced formatındaki yeniden düzenlenmiş filmleri otomatik olarak tespit etme kapasitesine sahiptir. Daha sonra film yönetmeninin istediği orijinal miksajla tutarlı DTS:X sesi sağlamak için ses ayarlarını otomatik olarak uyarlar. Tüm IMAX Enhanced sertifikalı içerik, optimum kontrasta sahip parlak bir UHD HDR görüntünün yanı sıra sürükleyici mekansallaştırılmış ses üretimi sunmak için işlenir.

Onkyo TX-RZ70: Eksiksiz Bağlantı

Onkyo TX-RZ70 amplifikatör, sinema kurulumunuzun merkezinde yer almak için çok sayıda video ve ses girişi/çıkışı sağlar. İlgili televizyonda veya video projektöründe görüntülenen programın ses kaydını almak için en az 7 HDMI girişi (biri önde olmak üzere) ve üç HDMI çıkışı içerir; bunlardan biri eARC uyumludur. Ses bölümü, bir vinil pikap bağlamak için bir fono girişi de dahil olmak üzere 5 RCA analog girişinden oluşur. Bu amplifikatör aynı zamanda iki optik giriş ve iki koaksiyel girişten de yararlanır. Bu nedenle herhangi bir ses kaynağını kolayca bağlamak mümkündür.

Onkyo TX-RZ70 aynı zamanda bölge 2 ve bölge 3 çıkışının yanı sıra iki adede kadar subwoofer bağlamanıza olanak tanıyan çift subwoofer çıkışından da yararlanır. Ayrıca 11 kanallı RCA ön çıkış bölümü, harici bir güç amplifikatörünü birleştirmenize olanak tanır. Pratik, ön taraftaki kulaklık çıkışı gece dinlemenin keyfini çıkarmak için idealdir. Onkyo TX-RZ70 amplifikatörün çift yönlü Bluetooth ile uyumluluğu sayesinde Bluetooth kulaklıkla da dinlemek mümkün. AptX HD protokolü daha sonra yüksek dinleme kalitesi sağlar. 

Onkyo TX-RZ70: Dirac Live

Onkyo TX-RZ70 ev sineması alıcısı, Dirac Live teknolojisine dayalı bir otomatik kalibrasyon sistemine sahiptir. Bu Dirac Live sistemi, akıllı telefonunuzu ve birlikte verilen kablolu mikrofonu veya USB mikrofonlu bir bilgisayarı (dahil değildir) kullanarak sesi otomatik olarak kalibre edebilir. Böylece sistem, odanın akustik özelliklerini dikkate alırken, kullanılan hoparlörlerin özelliklerine göre ses üretimini optimize edebilmektedir. Bu, herhangi bir dinleme alanında ev sinema sisteminizin tüm potansiyelinden yararlanmanızı sağlar.

Onkyo TX-RZ70: Oyun İşlevleri

Onkyo TX-RZ70 ev sineması alıcısı, video oyunlarınızın keyfini tam anlamıyla çıkarmanız için idealdir. Tüm HDMI girişleri ve çıkışları 8K 60 fps ve 4K 120 fps akışlarla uyumludur. Bu amplifikatör, ilgili TV veya video projektörünün yenileme hızını otomatik olarak uyarlamak için VRR teknolojisini ve gecikmeyi azaltmak için QFT (Hızlı Kare Aktarımı) işlevini destekler. Sorunsuz bir görüntü sağlamak için pratik ALLM (Otomatik Düşük Gecikme Modu) da gereklidir. Tüm bu özellikler, her zaman optimum kare hızıyla daha akıcı bir oyun deneyimi sağlamak için gecikmeyi ve yırtılmayı azaltır veya ortadan kaldırır. Rakiplerinize karşı avantaj elde etmek için yeterli. 

Onkyo TX-RZ70: Akış

Onkyo TX-RZ70 ev sineması amplifikatörü, iki Ethernet ve WiFi ağ denetleyicisinin entegrasyonunun yanı sıra birden fazla çok odalı teknolojiyle uyumluluğu sayesinde tamamen bağlantılı bir modeldir. Ses akışı için tasarlanan Onkyo TX-RZ70, DTS Play:Fi uyumluluğu sayesinde Amazon Music, Deezer, Spotify veya Tidal gibi birçok çevrimiçi müzik hizmetine erişebilir. Onkyo TX-RZ70 alıcısı aynı zamanda yerel ağda DLNA’da paylaşılan müziği de çalabilir. Daha sonra WAV, FLAC veya DSD gibi ses dosyalarının çoğunu destekler. Son olarak Onkyo TX-RZ70 amplifikatöründe müzik dinlemek AirPlay 2, Chromecast veya Bluetooth aracılığıyla da yapılabiliyor. 

Onkyo TX-RZ70: Sesli Asistanlar

Kullanımı çok basit olan Onkyo TX-RZ70 ev sineması amplifikatörü, uzaktan kumandasından, mobil uygulamasından ve hatta sesle kontrol edilebilir. Bunu yapmak için onu Amazon Alexa, Siri veya Google Assistant sesli asistanıyla donatılmış bir hoparlörle eşleştirmeniz yeterli. Daha sonra, asistanınızın Onkyo TX-RZ70 amplifikatörünü otomatik olarak kontrol etmesi için hoparlörünüzden her zamanki çevrimiçi müzik hizmetinizden oynatmayı başlatmasını, en sevdiğiniz çalma listesini açmasını, başlığı değiştirmesini ve hatta ses seviyesini değiştirmesini istemeniz yeterlidir.

Onkyo TX-RZ70 amplifikatör, UHD 4K ve UHD 8K uyumluluğu sayesinde gelecek için üretilmiş bir modeldir. VRR, ALLM ve QFT teknolojisi oyun deneyimini en üst düzeye çıkarırken Dolby Atmos ve DTS:X akış desteği kendinizi aksiyonun içinde hissetmenizi sağlar. Sinema, video oyunları ve müzik dinlemek için tasarlanmış son derece eksiksiz ve kompakt bir model. 

Onkyo TX-RZ70

Teknik Özellikler

Amplifikatör Bölümü

Güç çıkışı (Tüm kanallar):

250 W/Ch -(6 ohm, 1 kHz, %10 THD, 1 kanallı)

120 W/Ch (8 ohm, 20 Hz–20 kHz, -%0,08 THD, 2 kanallı, FTC)

Dinamik güç:

250 W (3 ohm, Ön)

220 W (4 ohm, Ön)

130 W (8 ohm, Ön)

THD+N (Toplam Harmonik Bozulma + Gürültü):  %0,08 (20 Hz–20 kHz, yarım güç)

Giriş hassasiyeti ve empedansı:

200 mV RMS/47 k-ohm (Hat)

3,5 mV RMS/47 k-ohm (Fono MM)

Nominal RCA çıkış seviyesi ve empedansı:

1 V RMS/470 ohm (Subwoofer ön çıkışı)

200 mV RMS/470 ohm

(Bölge 2/Bölge B hat çıkışı)

Frekans yanıtı: 5 Hz–100 kHz/+1 dB, -3 dB (Doğrudan Mod)

Ton kontrolü:

±10 dB, 20 Hz (Bas)

±10 dB, 20 kHz (Tiz)

Sinyal gürültü oranı:

106 dB (Hat, IHF-A)

80 dB (Fono, IHF-A)

Hoparlör empedansı: 4–16 ohm

Kanallar: 9.2

HDMI Girişleri: 7

HDMI Çıkışları:  2

Çok Odalı Bölgeler: 2

Bağlantı Noktaları: AM/FM Anteni, Ses Girişi, Ses Çıkışı, Bluetooth / Wi-Fi Anteni, USB

Video Bölümü

Giriş hassasiyeti/çıkış seviyesi ve empedansı:

1,0 Vp–p/75 ohm (Bileşen Y)

0,7 Vp–p/75 ohm (Pb/Pr Bileşeni)

1,0 Vp–p/75 ohm (Kompozit)

Ayarlayıcı Bölümü

Frekans aralığını ayarlama:

FM 87,5 MHz–107,9 MHz

AM 530 kHz–1.710 kHz

FM/AM ön ayar hafızası: 40 istasyon

Genel

Güç kaynağı: AC 120 V~, 60 Hz

Güç tüketimi: 850 W

Güç tüketimi (bekleme): 0,1 W

Boyutlar (G x Y x D): 17 1/8 ̋ x 7 15/16 ̋ x 15 11/16 ̋ (435 x 201,5 x 398 mm)

Ağırlık: 30,9 lbs. (14,0 kg))

Nakliye Boyutları (G x Y x D): 22 7/16 ̋ x 13 3/16 ̋ x 19 5/16 ̋ (570 x 335 x 490 mm)

Nakliye Ağırlığı: 37,5 lbs. (17,0 kilo)

Kanallar: 9.2

HDMI Girişleri: 7

HDMI Çıkışları:  2

Çok Odalı Bölgeler: 2

Bağlantı Noktaları: AM/FM Anteni, Ses Girişi, Ses Çıkışı, Bluetooth / Wi-Fi Anteni, USB

Onkyo TX-RZ70 11.2 Kanal THX AV Receiver



Markanın amiral gemisi Onkyo TX-RZ70 ev sineması alıcısı, DTS:X ve Dolby Atmos ile uyumlu 11.2 kanallı veya 7.2.4 kanallı bir modeldir. Bu Onkyo TX-RZ70 alıcı, 60 fps’de UHD 8K ve 120 fps’de UHD 4K ile uyumlu HDMI 2.1 giriş ve çıkışlarıyla donatılmıştır. Video oyunları deneyimini optimize etmek için HDR 10+ ve Dolby Vision formatlarının yanı sıra VRR, QFT ve ALLM teknolojilerini destekler. Ultra eksiksiz bu Onkyo TX-RZ70 ev sineması alıcısı, THX ve Imax Enganced sertifikalıdır. DTS Play:Fi ve Sonos multiroom ile uyumludur, birçok çevrimiçi müzik hizmetine erişebilir ve AirPlay 2, Chromecast veya Bluetooth aracılığıyla ses akışını destekler. 

Onkyo TX-RZ70: 11 x 140 Watt

Onkyo TX-RZ70 ev sineması amplifikatörü, AB sınıfında 8 ohm’da 11 x 140 watt’a kadar geliştirme kapasitesine sahiptir. Bu sayede film müziklerine dinamik, müzikalite ve güçle yanıt verebilmektedir. Bu Onkyo TX-RZ70 amplifikatörü, Dolby Atmos ve DTS:X dahil olmak üzere DTS ve Dolby formatlarının farklı çeşitleriyle optimum uyumluluk sağlayan en yeni nesil ses işlemcisinden yararlanır. Dikey kanallara sahip parçalar için bu formatları 11.2 veya 7.2.4 kanallara çıkarabilir. İster DVD, 4K UHD Blu-ray veya Netflix izliyor olun, tüm ses akışlarının kodu bu Onkyo TX-RZ70 amplifikatör tarafından çözülür. 

Onkyo TX-RZ70

Onkyo TX-RZ70: THX Sertifikalı

Her zaman sürükleyici bir dinleme sağlamak için Onkyo TX-RZ70 amplifikatörü, stereo programlardan bile, neredeyse tüm hoparlörlerde uzamsallaştırılmış ses üretebilen Dolby Atmos Height ve DTS Virtual:X surround sanallaştırma teknolojilerine sahiptir. Gerçek bir ses balonunun içine dalmanın güvencesi. Son olarak THX sertifikası, gerçek bir sinema salonundaki kadar sürükleyici ve güçlü bir deneyimin keyfini çıkarmanızı sağlar. 

Onkyo TX-RZ70: UHD 8K HDR

Kendinizi programlarınıza kaptırmanız için Onkyo TX-RZ70 ev sineması alıcısı, UHD 8K’ya kadar video akışlarını destekler. Yedi HDMI 2.1 girişi ve iki HDMI 2.1 çıkışında UHD 8K’ya kadar videolarla uyumludur. Bu 8K ekran, 60 fps frekansıyla mümkün olurken, 120 fps’ye kadar 4K UHD yayınlar destekleniyor. Akıcı ve rahat bir ekranın keyfini çıkarmak için yeterli. Ayrıca Onkyo TX-RZ70 alıcısı, dinamik aralığı optimize etmek ve görüntülerin karanlık ve aydınlık alanlarında maksimum ayrıntıdan yararlanmak için Dolby Vision, HDR10+ ve HLG gibi en yaygın HDR formatlarıyla uyumludur. Son olarak üçüncü çıkış, bir kontrol alıcısını veya üçüncü bir ekranı ilişkilendirmek için UHD 4K uyumludur.

Onkyo TX-RZ70: Geliştirilmiş IMAX

Onkyo TX-RZ70 amplifikatörü IMAX Enhanced sertifikalıdır. Bu nedenle, HDMI girişleri aracılığıyla alınan IMAX Enhanced formatındaki yeniden düzenlenmiş filmleri otomatik olarak tespit etme kapasitesine sahiptir. Daha sonra film yönetmeninin istediği orijinal miksajla tutarlı DTS:X sesi sağlamak için ses ayarlarını otomatik olarak uyarlar. Tüm IMAX Enhanced sertifikalı içerik, optimum kontrasta sahip parlak bir UHD HDR görüntünün yanı sıra sürükleyici mekansallaştırılmış ses üretimi sunmak için işlenir.

Onkyo TX-RZ70: Eksiksiz Bağlantı

Onkyo TX-RZ70 amplifikatör, sinema kurulumunuzun merkezinde yer almak için çok sayıda video ve ses girişi/çıkışı sağlar. İlgili televizyonda veya video projektöründe görüntülenen programın ses kaydını almak için en az 7 HDMI girişi (biri önde olmak üzere) ve üç HDMI çıkışı içerir; bunlardan biri eARC uyumludur. Ses bölümü, bir vinil pikap bağlamak için bir fono girişi de dahil olmak üzere 5 RCA analog girişinden oluşur. Bu amplifikatör aynı zamanda iki optik giriş ve iki koaksiyel girişten de yararlanır. Bu nedenle herhangi bir ses kaynağını kolayca bağlamak mümkündür.

Onkyo TX-RZ70 aynı zamanda bölge 2 ve bölge 3 çıkışının yanı sıra iki adede kadar subwoofer bağlamanıza olanak tanıyan çift subwoofer çıkışından da yararlanır. Ayrıca 11 kanallı RCA ön çıkış bölümü, harici bir güç amplifikatörünü birleştirmenize olanak tanır. Pratik, ön taraftaki kulaklık çıkışı gece dinlemenin keyfini çıkarmak için idealdir. Onkyo TX-RZ70 amplifikatörün çift yönlü Bluetooth ile uyumluluğu sayesinde Bluetooth kulaklıkla da dinlemek mümkün. AptX HD protokolü daha sonra yüksek dinleme kalitesi sağlar. 

Onkyo TX-RZ70: Dirac Live

Onkyo TX-RZ70 ev sineması alıcısı, Dirac Live teknolojisine dayalı bir otomatik kalibrasyon sistemine sahiptir. Bu Dirac Live sistemi, akıllı telefonunuzu ve birlikte verilen kablolu mikrofonu veya USB mikrofonlu bir bilgisayarı (dahil değildir) kullanarak sesi otomatik olarak kalibre edebilir. Böylece sistem, odanın akustik özelliklerini dikkate alırken, kullanılan hoparlörlerin özelliklerine göre ses üretimini optimize edebilmektedir. Bu, herhangi bir dinleme alanında ev sinema sisteminizin tüm potansiyelinden yararlanmanızı sağlar.

Onkyo TX-RZ70: Oyun İşlevleri

Onkyo TX-RZ70 ev sineması alıcısı, video oyunlarınızın keyfini tam anlamıyla çıkarmanız için idealdir. Tüm HDMI girişleri ve çıkışları 8K 60 fps ve 4K 120 fps akışlarla uyumludur. Bu amplifikatör, ilgili TV veya video projektörünün yenileme hızını otomatik olarak uyarlamak için VRR teknolojisini ve gecikmeyi azaltmak için QFT (Hızlı Kare Aktarımı) işlevini destekler. Sorunsuz bir görüntü sağlamak için pratik ALLM (Otomatik Düşük Gecikme Modu) da gereklidir. Tüm bu özellikler, her zaman optimum kare hızıyla daha akıcı bir oyun deneyimi sağlamak için gecikmeyi ve yırtılmayı azaltır veya ortadan kaldırır. Rakiplerinize karşı avantaj elde etmek için yeterli. 

Onkyo TX-RZ70: Akış

Onkyo TX-RZ70 ev sineması amplifikatörü, iki Ethernet ve WiFi ağ denetleyicisinin entegrasyonunun yanı sıra birden fazla çok odalı teknolojiyle uyumluluğu sayesinde tamamen bağlantılı bir modeldir. Ses akışı için tasarlanan Onkyo TX-RZ70, DTS Play:Fi uyumluluğu sayesinde Amazon Music, Deezer, Spotify veya Tidal gibi birçok çevrimiçi müzik hizmetine erişebilir. Onkyo TX-RZ70 alıcısı aynı zamanda yerel ağda DLNA’da paylaşılan müziği de çalabilir. Daha sonra WAV, FLAC veya DSD gibi ses dosyalarının çoğunu destekler. Son olarak Onkyo TX-RZ70 amplifikatöründe müzik dinlemek AirPlay 2, Chromecast veya Bluetooth aracılığıyla da yapılabiliyor. 

Onkyo TX-RZ70: Sesli Asistanlar

Kullanımı çok basit olan Onkyo TX-RZ70 ev sineması amplifikatörü, uzaktan kumandasından, mobil uygulamasından ve hatta sesle kontrol edilebilir. Bunu yapmak için onu Amazon Alexa, Siri veya Google Assistant sesli asistanıyla donatılmış bir hoparlörle eşleştirmeniz yeterli. Daha sonra, asistanınızın Onkyo TX-RZ70 amplifikatörünü otomatik olarak kontrol etmesi için hoparlörünüzden her zamanki çevrimiçi müzik hizmetinizden oynatmayı başlatmasını, en sevdiğiniz çalma listesini açmasını, başlığı değiştirmesini ve hatta ses seviyesini değiştirmesini istemeniz yeterlidir.

Onkyo TX-RZ70 amplifikatör, UHD 4K ve UHD 8K uyumluluğu sayesinde gelecek için üretilmiş bir modeldir. VRR, ALLM ve QFT teknolojisi oyun deneyimini en üst düzeye çıkarırken Dolby Atmos ve DTS:X akış desteği kendinizi aksiyonun içinde hissetmenizi sağlar. Sinema, video oyunları ve müzik dinlemek için tasarlanmış son derece eksiksiz ve kompakt bir model. 

Onkyo TX-RZ70

Teknik Özellikler

Amplifikatör Bölümü

Güç çıkışı (Tüm kanallar):

250 W/Ch -(6 ohm, 1 kHz, %10 THD, 1 kanallı)

120 W/Ch (8 ohm, 20 Hz–20 kHz, -%0,08 THD, 2 kanallı, FTC)

Dinamik güç:

250 W (3 ohm, Ön)

220 W (4 ohm, Ön)

130 W (8 ohm, Ön)

THD+N (Toplam Harmonik Bozulma + Gürültü):  %0,08 (20 Hz–20 kHz, yarım güç)

Giriş hassasiyeti ve empedansı:

200 mV RMS/47 k-ohm (Hat)

3,5 mV RMS/47 k-ohm (Fono MM)

Nominal RCA çıkış seviyesi ve empedansı:

1 V RMS/470 ohm (Subwoofer ön çıkışı)

200 mV RMS/470 ohm

(Bölge 2/Bölge B hat çıkışı)

Frekans yanıtı: 5 Hz–100 kHz/+1 dB, -3 dB (Doğrudan Mod)

Ton kontrolü:

±10 dB, 20 Hz (Bas)

±10 dB, 20 kHz (Tiz)

Sinyal gürültü oranı:

106 dB (Hat, IHF-A)

80 dB (Fono, IHF-A)

Hoparlör empedansı: 4–16 ohm

Kanallar: 9.2

HDMI Girişleri: 7

HDMI Çıkışları:  2

Çok Odalı Bölgeler: 2

Bağlantı Noktaları: AM/FM Anteni, Ses Girişi, Ses Çıkışı, Bluetooth / Wi-Fi Anteni, USB

Video Bölümü

Giriş hassasiyeti/çıkış seviyesi ve empedansı:

1,0 Vp–p/75 ohm (Bileşen Y)

0,7 Vp–p/75 ohm (Pb/Pr Bileşeni)

1,0 Vp–p/75 ohm (Kompozit)

Ayarlayıcı Bölümü

Frekans aralığını ayarlama:

FM 87,5 MHz–107,9 MHz

AM 530 kHz–1.710 kHz

FM/AM ön ayar hafızası: 40 istasyon

Genel

Güç kaynağı: AC 120 V~, 60 Hz

Güç tüketimi: 850 W

Güç tüketimi (bekleme): 0,1 W

Boyutlar (G x Y x D): 17 1/8 ̋ x 7 15/16 ̋ x 15 11/16 ̋ (435 x 201,5 x 398 mm)

Ağırlık: 30,9 lbs. (14,0 kg))

Nakliye Boyutları (G x Y x D): 22 7/16 ̋ x 13 3/16 ̋ x 19 5/16 ̋ (570 x 335 x 490 mm)

Nakliye Ağırlığı: 37,5 lbs. (17,0 kilo)

Kanallar: 9.2

HDMI Girişleri: 7

HDMI Çıkışları:  2

Çok Odalı Bölgeler: 2

Bağlantı Noktaları: AM/FM Anteni, Ses Girişi, Ses Çıkışı, Bluetooth / Wi-Fi Anteni, USB